Ο Σύλλογος - Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου

Κάντε τη χορηγία σας!
Αριθμός μητρώου ΥΠ.ΠΟ.Α.: 6353
Αριθμός έγκρισης 6/11-3-2016 Πρωτοδικείου Αγρινίου
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ
Λίγα λόγια για το Σύλλογό μας
Τα καλά σχόλια και η παρότρυνση πολλών συμπολιτών, μας έκανε να σκεφτούμε λίγο πιο σοβαρά την αρχική σκέψη και πως θα μπορέσουμε να την υλοποιήσουμε και φτειάξουμε το καταστατικό μας και το υπογράψαμε τα πρώτα 20 ιδρυτικά μέλη το οποίο έτυχε έγκρισης από το Πρωτοδικείο Αγρινίου.
Έτσι, προχωράμε με σταθερά βήματα για να υλοποιήσουμε την αρχική ιδέα, που δεν είναι άλλη, από τη δημιουργία ενός ανοιχτού θεάτρου κοντά στο Αγρίνιο, στα πρότυπα ενός αρχαίου αμφιθεάτρου.
Δεν είμαστε οι πρωτοπόροι σε αυτή την ιδέα. Ήδη και άλλες πόλεις της Ελλάδος, με τη συμβολή των κατοίκων της, έχουν φτιάξει το θέατρό τους να καλύπτουν τις πολιτιστικές τους ανάγκες!
Απευθυνόμαστε κυρίως στους κατοίκους του Αγρινίου, αλλά Αγρινιώτες είναι κι αυτοί που μένουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος. Αγρινιώτες είναι κι αυτοί που μένουν σε άλλες χώρες του εξωτερικού! Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε, στο μέτρο του δυνατού και κόντρα στη μιζέρια των καιρών και της κρίσης! Σε αυτή τη περίπτωση ...και το δίλεπτο της χήρας, είναι χορηγία!

Ανοιχτό Θέατρο Αγρινίου
Πολιτιστικός Σύλλογος
Έτος ίδρυσης 2016
Επιστροφή στο περιεχόμενο